Targ nunta Petreceri de vis Arad 2013
Articole locale

Targ nunta Petreceri de vis Arad 2013

de

Expo Arad International spune DA pentru a sasea oara celui mai mare eveniment dedicat nuntilor din vestul tarii. Targul de nunta Petreceri de Vis, aflat deja la cea de-a VI-a editie se va desfasura in perioada 15-17 februarie 2013 in incinta complexului expozitional. Targul ofera cele mai noi tendinte in domeniul amenajarilor de nunta si a decoratiunilor florale, prezinta cele mai frumoase rochii de mireasa si tinute de ocazii. Aici puteti gasi tot ce aveti nevoie pentru o petrecere de vis.

In perioada 15-17 februarie 2013 sunteti invitati la cel mai mare targ de nunta din vestul tarii, Petreceri de Vis, organizat si desfasurat in cadrul Expo Arad International.

In acorduri fine de vioara, timp de trei zile, designerii vor prezenta ultimele tendinte in materie de rochii pentru mirese si costume pentru miri, artistii se vor intrece in oferte foto-video, stilistii vor crea cele mai elegante coafuri si machiaje pentru mirese, agentiile de organizari evenimente vor cuceri publicul cu cele mai inedite aranjamente, iar maestrii cofetari si patiseri ne vor incanta cu cele mai delicioase prajituri si torturi.
 
Programul de vizitare "Petreceri de vis" 2013:
 
vineri ~ 15 februarie 2013 ~ 11:00 - 20:00
sambata ~ 16 februarie 2013 ~ 10:00 - 20:00
duminica ~ 17 februarie 2013 ~ 10:00 - 18:00
 
Oferta expozitionala va fi completata cu: firme de sonorizare, locatii si corturi pentru nunti, limuzine, marturii, pantofi si accesorii, servicii de catering si agentii de turism care au pregatit oferte variate pentru mult ravnita luna de miere.
 
Totul pentru o NUNTA DE VIS!
 
Si pentru ca expozitia in sine este un spectacol destinat poate celui mai important eveniment din viata, viitorii miri vor avea parte de momente speciale: prezentari de moda, prezentari de rochii de mireasa si rochii de seara, prezentari costume pentru miri, dansuri de societate, valsul mirilor, recitaluri live, spectacol cvartet de coarde, demonstratii de coafura si machiaj, degustari de prajituri, demonstratii si degustari de cocktailuri si multe alte surprize.
Opinii (0)

Adauga opinia ta: