Targul pentru nunti 2012
Articole locale

Targul pentru nunti 2012

de

Evenimentul expozitional se va desfasura intr-un cadru elegant, oferit de Centrul EuroLitoral (fostul Bingo – Mamaia), in perioada 02 – 04 martie 2012. Pentru tinerii in prag de casatorie, care isi pregatesc marele eveniment, aceasta manifestare expozitionala constituie o mare oportunitate de a consulta ofertele promotionale si noile tendinte ale acestui domeniu.

Pe o suprafata de aproximativ 1.000 de mp., un numar de 40 de firme specializate din Constanta, Bucuresti, precum si din alte judete ale tarii: Brasov, Tulcea, Ilfov, Oradea, ofera viitorilor miri o gama completa de articole, accesorii si servicii pentru o nunta pe care fiecare o viseaza.
Targul se desfasoara in aceiasi parametrii ca si anul precedent, suprafata si numarul de firme pastrandu-se la aceleasi cote.Standurile organizatorilor de nunti mai includ aranjamente florale, decoratiuni, meniuri speciale, imbracaminte pentru miri, dar si pentru domnisoarele de onoare si nasi.

Dansul mirilor a devenit foarte important in acest context si capata o conotatie diferita pentru fiecare cuplu, astfel viitorii miri aleg coregrafia indrumati de profesionisti astfel incat sa cucereasca invitatii, sa faca show, iau lectii de dans pentru a crea un spectacol, si pentru a le ramane o frumoasa amintire.

Si pentru ca sa fim de actualitate cu evolutia acestui eveniment-spectacol, venim in intampinarea viitoarelor cupluri cu o scoala de dans, care va face demonstratii pe toata perioada targului si cu o scoala de make- up, care va oferi de asemenea, consultanta viitoarelor mirese, ca fiecare detaliu sa fie atent potrivit acestuia.

In ziua de azi, sarbatoarea nuntii s-a transformat intr-o manifestare complexa, unde fiecare detaliu este foarte important. De aceea, organizatorii s-au straduit sa aduca in atentia celor interesati toate aceste aspecte legate de organizarea celui mai important eveniment din viata cuplurilor.
De asemenea, este evident faptul ca din ce in ce mai multi tineri aleg o agentie specializata, care sa-i consilieze si care sa se ocupe de organizarea unui astfel de eveniment, alegandu-se cu o petrecere de calitate din toate punctele de vedere.
In acest cadru organizat puteti alege oferta care vi se potriveste cel mai bine, atat din punct de vedere al bugetului, cat si din punct de vedere al stilului, intrucat luxul nu este legat neaparat de bani, ci de stil si personalitate.

Asadar, pe cei care doresc sa se casatoreasca in acest an si nu a finalizat toate detaliile, ii asteptam sa viziteze cu incredere Targul pentru Nunti.

Va asteptam sa vizitati Targul pentru  Nunti:

  • vineri, 02 martie 2012, intre orele 10:00 - 20:00
  • sambata, 03 martie 2012, intre orele 10:00 - 20:00
  • duminica, 04 martie 2012, intre orele 10:00 - 16:00

Tematica salonului cuprinde: rochii si pantofi de mireasă ~ costume pentru miri ~ verighete si inele de logodna ~ rochii şi costume de gală ~ accesorii nunţi ~ flori şi aranjamente florale ~ invitaţii de nuntă ~ marturii ~ decoraţiuni şi efecte speciale ~ servicii foto-video ~ consultanta regie eveniment ~ scoala de dans ~ scoala make-up.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: