Fotografii Targul pentru nunti 2012
Articole locale

Fotografii Targul pentru nunti 2012

de

In perioada 2-4 martie, la Centrul EuroLitoral s-a desfasurat Targul pentru nunti, editia anului 2012. Organizatorii targului de nunta cat si furnizorii prezenti la targ au intampinat vizitatorii intr-un cadru elegant si cu cele mai bune oferte.

Pe o suprafata de aproximativ 1.000 de mp., un numar de 40 de firme specializate din Constanta, Bucuresti, precum si din alte judete ale tarii: Brasov, Tulcea, Ilfov, Oradea, au oferit viitorilor miri o gama completa de articole, accesorii si servicii pentru o nunta pe care fiecare o viseaza.

In cadrul targului de nunta, viitorii miri au gasit meniul complet pentru organizarea unei nunti, fiind prezente toate categoriile de furnizori:  rochii si pantofi de mireasa ~ costume pentru miri ~ verighete si inele de logodna ~ rochii si costume de gala ~ accesorii nunti ~ flori si aranjamente florale ~ invitatii de nunta ~ marturii ~ decoratiuni si efecte speciale ~ servicii foto-video ~ consultanta regie eveniment ~ scoala de dans ~ scoala make-up.

Prezentarea produselor a fost impecabila, fiecare detaliu a fost atent aranjat astfel ca vizitatorii au putut admira fiecare stand. Rochiile de mireasa cu detalii si accesorii elegante au indemnat viitoarele mirese sa le probeze in cautarea rochiei mult dorite, torturile de nunta au incantat privirea vizitatorilor prin modelele deosebite si detalii aranjate cu maiestrie de catre cofetari, florariile nu s-au lasat mai prejos si eu expus aranjamente complicate, extravagante care cu siguranta vor uimi toti invitatii. Maestrii bucatari au expus produse pe care cu greu vei dori sa le degusti, fiind realizate si aranjate cu atat de multa rabdare si pricepere.

Desigur nu au lipsit din cadrul targului nici bijuteriile care au expus modele deosebite de inele care vor fi o viata intreaga dovada a iubirii, iar firmele care realizeaza invitatii de nunta au afisat noile colectii de invitatii atat clasice cat si comice, care sunt acum la mare cautare in randul viitorilor miri.

Restul detaliilor de la "Targul pentru nunti" le veti vedea in superbele fotografii realizate de fotograful profesionist Mihai Dragnescu, caruia ii multumim pentru excelenta colaborare!

Opinii (0)

Adauga opinia ta: