Targul pentru nunti Constanta 2013
Articole locale

Targul pentru nunti Constanta 2013

de

Nunta perfecta incepe cu o organizare perfecta!

Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta organizeaza, in perioada  5 – 7 aprilie 2013, la Centrul de Afaceri EuroLitoral (fostul Bingo – Mamaia), cea de-a X-a editie a Targului pentru Nunti, cel mai important eveniment de profil din zona Dobrogei.
 
Asteptat, an de an, cu mare nerabdare, de viitorii miri, evenimentul ofera cele mai rapide si avantajoase solutii pentru organizarea unei nunti perfecte, indiferent de bugetul alocat. Targul pentru Nunti propune o oferta variata si atractiva, sute de rochii de mireasa si costume de mire, din cele mai recente colectii ale caselor de moda din regiune si din tara, bijuterii, accesorii, torturi, artificii, flori si aranjamente florale, servicii foto-video, consultanta de specialitate si, nu in ultimul rand, discount-uri semnificative.
 
Intr-un cadru elegant, pe o suprafata de aproximativ 2.000 de mp, peste 50 de firme specializate, din Constanta si din tara, le vor oferi celor interesati o gama completa de produse, accesorii si servicii, in cele mai noi tendinte din domeniu.
Cea de-a X-a editie a Targului pentru Nunti isi asteapta vizitatorii cu oferte speciale, concursuri si tombole atractive! Un weekend de miere la Brasov, clipe de rasfat si tratamente SPA si multe alte premii!
 

Sunteti invitati sa vizitati Targul pentru nunti dupa cum urmeaza:

vineri, 5 aprilie 2013, intre orele 10.00 - 20.00
sambata, 6 aprilie 2013, intre orele 10.00 - 20.00
duminica, 7 aprilie 2013, intre orele 10.00 - 16.00
 
Detalii despre eveniment, concursuri si tombole, pe site si pe pagina de Facebook a Targului pentru Nunti:
www.expoconstanta.ro
www.facebook.com/TargNuntiConstanta
 
Va asteptam cu drag!
Opinii (0)

Adauga opinia ta: