Machiajul de mireasa Introducere
Frumusete si dieta

Machiajul de mireasa Introducere

de

Fiecare femeie doreste sa fie frumoasa in ziua nuntii, sa radieze si sa arate extraordinar in fotografii. Pentru aceasta, machiajul trebuie sa arate bine ziua, in lumina artificiala, dar si pentru blitzul fotografului. Formulele produselor folosite ar fi indicat sa fie de lunga durata pentru a preveni intinsaturile, asa ca o idee ar fi sa va indreptati spre produse rezistente la apa, in special in cazul rimelului, mai ales ca sunt sanse mari sa lacrimati.
Cheia succesului pentru un machiaj perfect este pregatirea tenului in avans, si apoi aplicarea unei baze impecabile dar care sa nu va incarce prea mult fata, ca o masca. Look-ul spre care se tinde este unul proaspat, elegant, care sa scoata in evidenta tot ce o mireasa are mai frumos.

  • Daca machiajul nu este punctul vostru forte este indicat sa apelati la un make-up artist. Cum il recunoasteti?

Un make-up artist se deosebeste prin trusa mare metalica in care ascunde o multime de farduri, rujuri si tot felul de cosmetice menite sa transforme orice femeie in varianta ei cea mai buna. Produsele folosite trebuie sa fie neaparat profesionale pentru a garanta un machiaj frumos si de durata. Indicat este sa va consultati in prealabil in privinta machiajul dorit, dar si sa se faca o proba, pentru a vedea exact daca ceea ce va doriti va avantajeaza sau din contra. Este important sa tineti cont de parerea specialistului pentru ca el stie exact ce vi se potriveste, si mai ales cum sa va scoata cele mai frumoase trasaturi in evidenta si sa ascunda micile imperfectiuni.

Machiaj mireasa roz cu buchet de flori

  • Ce machiaj sa adoptam?

Machiajul de mireasa a evoluat foarte mult de-a lungul timpului, astfel incat in prezent tendinta este spre un stil mai definit. In general machiajul clasic de mireasa este unul delicat, simplu, uneori chiar comun. Eu va recomand sa adoptati ceva diferit de stilul pe care il afisati zilnic la serviciu. Este totusi o zi cu o insemnatate deosebita, iar un look banal cu care toata lumea este obisnuita nu ar fi indicat.
In aceeasi masura nu ar fi o alegere prea fericita sa exagerati cu machiajul. Totusi o mireasa trebuie sa denote prospetime, eleganta si bun gust si de aceea este important sa se gaseasca un echilibru, mai ales prin consultarea cu un specialist.

Machiaj mireasa mov cu buchet de flori

De obicei make-up artistul se va deplasa la domiciliul dumneavoastra atat pentru proba cat si pentru machiajul din ziua nuntii. Trebuie sa tineti cont de faptul ca realizarea unui machiaj poate dura intre 30 de minute si o ora. 

Roxana Cretu - Make-up Artist

Opinii (0)

Adauga opinia ta: